ODRŽAN PRVI ŠKOLSKI JESENJI SAJAM

29.10.2016.

U Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” u Višegradu održan je Prvi školski jesenji sajam humanitarnog karaktera sa ciljem razvoja i napretka ove škole.
Nastavnik engleskog jezika Snežana Jevđić rekla je da je Sajam okupio djecu, nastavnike, roditelje i da je u tome njegov najveći značaj.

“Prezadovoljni smo odzivom građana koji su došli da podrže učenike i da nagrade njihov trud”, dodala je Jevđićeva.

Ona je naglasila da su učenici na sekcijama zajedno sa nastavnicima pravili ukrasne flaše, tegle, magnete i nakit.

Jevđićeva je rekla da je Sajam bio dobrotvornog karaktera, da su svi mogli da uzmu šta žele da ništa ne plate ili da daju koliko mogu novca.

“Par nastavnika je pokrenulo ideju za Sajam, a imali smo podršku od školskog odbora i planiramo da ovo postane tradicija u našoj školi”, dodala je Jevđićeva.

Ona je posebno zahvalila novoizabranom načelniku opštine Mladenu Đureviću, Boračkoj organizaciji Višegrad, rehabilitacionom centru “Vilina vlas” i predstavnicima Lot tima.

Đurević je rekao da ga posebno raduje veliko interesovanje za Sajam, jer je ovo prilika da se učenici, roditelji i nastavnici zbliže, a da učenici razvijaju i druge sposobnosti i vještine.

“Naša najveća ulaganja treba da budu u škole u znanje i u djecu, da bi naša budućnost bila ljepša”, rekao je Đurević i istakao da svaki trud, rad i marljivost daju rezultate, a da je tako i na ovom Prvom školskom jesenjem sajmu.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.