DO KRAJA DANA OČEKUJE SE OTKLANJANJE SVIH KVAROVA

07.11.2016.

Stručne monterske ekipe “Elektrodistribucije” Pale otklanjaju kvarove na elektromreži na područjima opština sarajevsko-romanijskog i gornjedrinskog regiona koje je prouzrokovao izuzetno snažan vjetar, a očekuje se da svi problemi budu otklonjeni u toku dana.
Očekuje se da će do kraja dana biti obezbijeđeno redovno snabdijevanje svih kupaca električne energije na području koje je u nadležnosti ovog preduzeća, potvrđeno je Srni iz “Elektrodistribucije” Pale.

Otklonjeni su svi kvarovi na području opštine Kalinovik, koja je noćas bila bez napajanja električnom energijom, a trenutno je najviše monterskih ekipa angažovano na područjima Sokoca, Foče i Višegrada, gdje je jak vjetar prouzrokovao nešto veće kvarove.

Potrošači na području opštine Kalinovik od jutros su redovno snabdjeveni električnom energijom, a u toku prijepodneva popravljen je i dio dalekovoda Tilava, na području opštine Istočno Novo Sarajevo.

Trenutno se otklanjaju veći kvarovi na područjima Čelebića i Jošanice, u opštini Foča, te na dijelu dalekovoda Župa, na području opštine Višegrad.

Van sistema napajanja je i nekoliko trafo-područja na području oko Kaljine, u opštini Sokolac, a očekuje se da svi kvarovi budu otklonjeni u toku dana, kažu u “Elektrodistribuciji” Pale.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.