Novi sajt opštine Višegrad

Veoma sam srećan što Vas mogu pozdraviti na novom veb sajtu opštine Višegrad, koji će Vam biti koristan i praktičan izvor informacija.

Ovaj portal namjenjen je građanima opštine Višegrad koji će uz mnogo podataka ovdje moći koristiti elektronske servise koji omogućavaju jednostavnije i brže korištenje usluga opštinske administracije. Nastojaćemo da svakodnevno informišemo građane o dešavanjima u lokalnoj zajednici, o ustanovama i organizacijama, o radu lokalne administracije, o dnevno–političkim aktuelnostima, te o aktuelnim projektima opštine.

Biće nam drago ako svojim prijedlozima i komentarima budete učestvovali u kontinuiranom poboljšanju naših usluga kao i ovog mrežnog portala. Naš cilj je da Višegrad postane još naprednija sredina, koja će biti primjer ostalim lokalnim zajednicama. Da bi to ostvarili, potrebna je saradnja kako bi kroz međusobnu komunikaciju, razmjenu informacija i ideja brže rješavali probleme sa kojima se suočava naša lokalna zajednica.

Opština Višegrad je otvorena za saradnju, jer je Uprava ta koja će slijediti potrebe svih građana, poslovnih partnera i budućih investitora.

Očekujem da ćemo zajedno sa vama, napraviti bolji razvojni put Višegrada i gradu dati novu energiju, koja će nam pomoći da gradimo put razvoja, prosperiteta i napretka.

Načelnik opštine
Mladen Đurević

http://opstinavisegrad.com

Komentariši