URUČENI SERTIFIKATI ZA 21 ODBORNIKA

11.11.2016.

U Višegradu su danas uručeni sertifikati Centralne izborne komisije BiH o mandatima za 21 odbornika novog saziva Skupštine opštine.
Šef Kluba odbornika SNSD-a Darko Andrić rekao je da predstoji mnogo posla i da ima mnogo mogućnosti, ali i problema koje treba rješavati.

“Napravićemo mnogo bolju i efikasniju Skupštinu, sa mnogo mladosti i energije, a odbornici SNSD-a su ljudi dobi od 27 do 40 godina, uključujući i načelnika opštine”, istakao je Andrić.

Odbornik SDS-a Brane Smiljić kaže da će odbornici SDS-a nastaviti rad kao i u prethodnom sazivu, dodavši da će sve odluke, bez obzira ko ih bude predlagao, biti sprovedene u interesu građana.

Nosilac liste SNSD-a Pero Petrović na današnjem uručenju sertifikata vratio je odbornički mandat zbog sukoba interesa.

“Razlog je moje imenovanje za šefa kluba u Vijeću naroda Republike Srpske. Ova skupština biće mnogo kvalitetnija nego što je to bilo ranije, zato što imamo mnogo mladih i sposobnih lica koji će učiniti da Višegrad bude bolje mjesto za život”, dodao je Petrović.

Novoizabrani načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević čestitao je odbornicima na osvojenim mandatima i pozvao ih da zajedno rade u interesu opštine i njenih građana.

Novi saziv u lokalnom palamentu činiće sedam odbornika SNSD-a, pet odbornika SDS-a, po dva iz DNS-a, NDP-a i PDP-a, te po jedan odbornik iz SNS-a, SP-a i koalicije SDA/SBB.

[SLGF id=1606]

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.