Danas toplo i vjetrovito

18.11.2016.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti toplo i vjetrovito vrijeme uz postepeno naoblačenje i dnevnu temperaturu vazduha od 13 do 19 stepeni Celzijusovih.Јutro pretežno vedro, na istoku i sjeveru oko rijeka ponegdje magla, a slab mraz moguć je samo ponegdje na planinama na istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana toplije uz postepeno naoblačenje od zapada i vjetrovito uz jačanje južnog vjetra, pogotovo u Krajini i Hercegovini.

Uveče na zapadu i jugu sve jači vjetar koji će povremeno imati i olujne udare, i počeće da pada slaba kiša. U ostalim predjelima i dalje suvo.

Dnevna temperatura vazduha od 13 do 19, u višim predjelima od 10 stepeni Celzijusovih.

Temperatura u 7.00 časova: Sokolac minus pet stepeni Celzijusovih, Gacko minus četiri, Rudo i Foča minus jedan, Šipovo, Višegrad, Srebrenica i Han Pijesak
nula, Kalinovik, Bileća, Nevesinje i Prijedor jedan, Novi Grad i Banjaluka dva, Bijeljina, Kotor Varoš, Zvornik, Čemerno i Doboj tri, Srbac i Mrkonjić Grad četiri, Gradiška pet, Kneževo i Trebinje šest, Manjača i Drinić osam, Ribnik devet, Krupa na Vrbasu 10 i Krupa na Uni 13 stepeni Celzijusovih.

Izvor: SRNA

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.