ZAPLIJENJENO 1.377 KUTIJA CIGARETA

28.11.2016.

Službenici Jedinice granične policije Hum na području Tjentišta spriječili su nezakonit promet 1.377 kutija cigareta “marlboro” i “mančester” bez akciznih markica, saopšteno je danas iz Granične policije BiH.Cigarete su otkrivene u subotu, 26. novembra, kontrolom automobila “pasat”, BH registracije, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali M.J, državljanin BiH.

O događaju je obaviješteno Tužilaštvo BiH, prema čijoj naredbi su cigarete privremeno oduzete.

Protiv M.J. biće podnesen izvještaj Tužilaštvu BiH zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda.

Službenici Jedinice granične policije Orašje u subotu su, pri izlasku iz BiH, uhapsili lice čiji su inicijali I.H, za kojeg je kontrolom utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Tešnju zbog teškog krivičnog djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Dan ranije, 25. novembra, na tuzlanskom aerodromu, na letu iz Malmea, uhapšeno je lice čiji su inicijali E.P, državljanin Švedske, za kojeg je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuju Stanica javne bezbjednosti Prijedor i Osnovni sud u Prijedoru zbog krivičnih djela teške krađe i Centar javne bezbjednosti Banjaluka zbog krivičnog djela davanja mita.

Službenici Jedinice granične policije Višegrad juče su na graničnom prelazu Uvac oduzeli falsifikovanu vozačku dozvolu BiH od lica čiji su inicijali D.K.

Protiv D.K, državljanina BiH, biće dostavljen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu zbog sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanja isprave.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.