Održan Stručni kolegijum načelnika opštine Višegrad

05.12.2016.

U kabinetu načelnika opštine Višegrad, održan je Stručni kolegijum na kojem je zajedno sa načelnicma Odjeljenja i stručnim saradnicima iz Opštinske uprave dogovoren plan rada za naredni period.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević istakao je da se na Kolegujumu raspravljalo o problemima građana koji su iznijeti na prijemu organizovanom za građane.

On je pojasnio da je jedan od problema česma u naselju Garča te da će tim ispred opštine Višegrad u što skorije vrijeme obići i sagledati problem koji imaju stanovnici ovog naselja.

Đurević je dodao da je na sastanku dogovoreno da komisija koja je formirana za projekat Akva parka obiđe radove i da mišljenje o dosadašnjim izvedenim radovima.

,,U narednom periodu dogovoreno je da se izvrši legalizacija bilborda, te da se očiste table sa natpisom naseljenog mjesta koje sa nalaze na ulazu u grad“, naglasio je Đurević.

On je najavio da je formiran Odbor za proslavu Dana Republike, Pravoslavne Nove godine i predstojećih praznika u januaru naredne godine.

,,Na sastanku se razmatralo i o parking prostoru ispred marketa ,,Tropik“, ispred ugostiteljskih objekata i hotela ,,Andrićev konak“, dodao je Đurević.

On je rekao da je formirana Komisija za odabir mjesta za postavljanje spomenika Mehmed paše Sokolovića koiji je poklon biznismena Slobodana Pavlovića.

Đurević je najavio i obilazak preduzeća u narednom periodu sa ciljem sagledavanja problema i unaprijeđivanja saradnje.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.