Načelnik posjetio Radio Višegrad, Civilnu zaštitu i Resor za pružanje stručne pomoći

08.12.2016.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević posjetio je danas sa stručnim saradnicima Javno preduzeće Radio Višegrad, Civilnu zaštitu i Resor za pružanje stručne pomoći u poljoprivredi pri Ministartsvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprovrede.

„Naš cilj je da se upoznamo sa Javnim ustanovama opštine Višegrad, da sagledamo njihove probleme i da pokušamo naći način da te probleme riješimo“, istakao je Đurević.

On je dodao da je direktor Radio Višegrada Branka Lorić, upoznala rukovodstvo iz opštine o finansijskom stanju ovog preduzeća, kao i potrebnoj tehničkoj opremi za ovo preduzeće.

„Opština Višegrad planiranim budžetom pomaže Radio Višegradu i to ćemo nastaviti i u narednom periodu“, rekao je Đurević.U današnjoj posjeti načelnik je sa saradnicima posjetio i kancelariju Civilne zaštite i dogovorio način rada, kao i određene izmjene u kancelarijskom prostoru, koje će pripremiti Odjeljenje za urbanizam opštine Višegrad.

Stručni saradnik Resora za pružanje stručne pomoći u poljoprivredi Milanka Malović izrazila je zadovoljstvo posjetom načelnika i njegovih saradnika.

Ona je rekla da u prethodnom periodu, nije bila ostvarena saradnja sa opštinom Višegrad, ali da će u saradnji sa Odjeljenjom za privredu i društvene djelatnosti opštine Višegrad, ta saradnja biti na višem nivou.

Načelnik Mladen Đurević rekao je da će ovaj resor ostvariti saradnju sa opštinom i da će biti organizovani seminari o poljoprivredi za proizvođače sa ove regije, kao i da će građani biti na vrijeme upoznati o stimulacijama za poljoprivredne proizvođače.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.