VRIJEME JE ZA OSVAJANJE BODOVA.

09.12.2016.

Narednih petnaest dana (ili tri subote) mogu da odrede plasman ili sudbinu višegradskih odbojkašica u Premijer ligi BiH. Ovog vikenda igraju se utakmice devetog-posljednjeg kola prvog dijela odbojkaškog šampionata BiH, a naredne dvije subote igraju se dva kola proljetnog dijela šampionata. U međuvremenu višegraske odbojkašice imaju obavezu da odigraju zaostalu utakmicu sa vodećom ekipom šampionata Jedistva u Brčkom.

Prvi protivnik višegradskim odbojkašicama bit će ekipa Derventa koja je posljednjo plasirana ekipa u prvih osam kola šampionata sa osvojena tri boda dok su višegrađanke šeste sa devet osvojenih bodova. Naredna dva protivnika drugog dijela šapionata (10 i 11 kolo) su ekipe radnik koji gostuje u Višegradu naredne subote i ekipa Goražda u Goraždu. Ako žele da već obezbijede zalihu bodova koja će ih držati u sredini tabele kroz proljetni dio šampionata, višegrađanke moraju prevaziđu izuzetno bleda i loša izdanja iz posljednaj dva kola šampionata. Poraze koje su doživjele u posljednaj četiri kola su doživljeni od ekipa koje su i prije susreta bili favoriti. U narednim utakmicama višegrađanke važe za blage favorite i to treba iskoristiti da se na zimsku pauzu ode sa dobrim zalihom bodova.

Utakmica sa ekipom OK DERVENTE igra se u subotu 10. decembra (subota) u sportskoj dvorani višegrad sa početkom u 18,00 časova.

Pionirska ekipa višegrađanki u jesenjem dijelu takmičenja završila je svoje takmičenje pobjedom na ekipom Gacka u Gacku sa 3:1. Bila je ovo osma pobjeda u osam kola svoje grupe i sa maksimalnih 24 boda osigurala nastavka takmičenja u pionirskoj ligi republike Srpske.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.