Maloljetnik izazvao saobraćajnu nesreću u Mokrom kod Pala

Na magistralnom putu Ljubogošta – Smiljeva Stijena, u mjestu Mokro, opština Pale, 11.12.2016. godine, oko 14,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila , „Audi B5“ kojim je upravljao S.Ć. i „GolfA2“ kojim je upravljao četrnaestogodišnji maloljetnik. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je navedeni maloljetni vozač, maloljetni saputnik u istom vozilu, te maloljetni saputnik u vozilu „Audi“. Povrijeđena lica prevezena su u Kliniku urgentne medicine Koševo gdje su zadržani na liječenju. Po ovlaštenju dežurnog tužioca uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Pale. Tačan uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je jedno krivično djelo, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 11.12.2016. godine, oštećena je prijavila da joj u posljednjih šest mjeseci, njen bivši suprug putem mobilnog telefona šalje poruke prijetećeg sadržaja. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijski službenici Policijske stanice Foča, Okružnom tužilaštvu Trebinje podnijeli su izvještaj protiv M.S., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

Komentariši