Staklenom flašom udarao drugo lice po glavi

Policijskoj stanici Foča, 15.12.2016. godine, oko 05,20 časova, prijavljeno je da nepoznato lice fizički oštećuje putničko motorno vozilo „Pasat“ parkirano u Ulici Vuka Karadžića, opština Foča. Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je vozilo u vlasništvu lice M.M. iz Foče a da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela može dovesti R.V. iz Foče, koji je u vidno alkoholisanom stanju lišen slobode. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio vršenje uviđaja i preduzimanje drugih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela Oštećenje tuđe stvari

Medicinsko osoblje JZU Bolnice Istočno Sarajevo obavijestilo je Policijsku stanicu Istočno Novo Sarajevo da je u navedenu ustanovu primljeno lice R.N. sa povredama glave. Policijski službenici su u razgovoru sa R.N. saznali da je isti zadobio tjelesne povrede od stane lica G.S. sa kojim se 15.12.0216. godine oko 02,00 časova posvađao, a zatim ga navedeni nekoliko puta udario staklenom flašom u predjelu glave. Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni G.S. je priznao izvršenje krivičnog djela Laka tjelesna povreda a policijski službenici rade na dokumnetovanju istog.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je pet krivičnih djela, javni red i mir nije narušavan a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

Komentariši