Stručni kolegijum načelnika najavio konferenciju za novinare

16.12.2016.

Stručni kolegijum načelnika opštine Višegrad dogovorio je konferenciju za novinare, povodom neregularnosti koje su utvrđene nakon preuzimanja vlasti, potvrđeno je iz opštinske uprave Višegrad.

Na konferenciji za novinare govoriće načelnik opštine Mladen Đurević, zamjenik načelnika Mladenko Tasić, vršilac dužnosti Odjeljenja za finansije Njegoš Tanasković, vršilac dužnosti Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno – komunalne poslove Aleksandar Đukanović i odbornik Skupštine opštine Višegrad Darko Andrić.

Konferencija je najavljena u srijedu, 21. decembra u kabinetu načelnika, sa početkom u 15.30 časova.

Na stručnom kolegijumu dogovoreno je formiranje komisije za obilježavanje Dana Republike, 9. Januara, koji će se obilježiti na svečan način.

„U ovom mjesecu, planirana je posjeta Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju u Vladi Republike Srpske, povodom rješavanja stambenih pitanja u naselju Garča i Bikavac“, rekao je Đurević.

Na sastanku je dogovoren obilazak započetog projekta vodovoda Klašnik – Prelovo, kako bi se pokušalo naći rješenje za nastavak započetih radova.

„Komunalna policija će obići i ukloniti havarisane automobile koji se nalaze na parkingu u centru grada, a utvrdiće stanje na dječijim mobilijarima i trotoarima“, kaže Đurević.

On je dodao da je pripremljena Odluka za stipendije, koja će se naći na dnevnom redu Skupštine opštine.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.