Gornji Podgradci: Porodica Đorđić praznike čeka u toplom domu

Nakon što im je obezbijedio krov nad glavom, sedmočlanu porodicu Đorđić iz Gornjih Podgradaca kod Gradiške uz pregršt poklona, posjetio je predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik.

Namirnice i televizor, samo su dio stvari koje su ovaj put dobili. Mališani nisu krili zahvalnost na poklonima, ali i na toplom domu koji su dobili.

“Toplo je i nije više zima i baš se svima zahvaljujem koji su nam pomogli”, kaže Milanka Đorđić.

Dok su najmlađi Đorđići pregledali poklone, stariji su razgovarali sa predsjednikom Srpske. Zahvalni su mu, kažu, što će po prvi put zimu dočekati u svojoj kući.

“Sada mi je život bolji, pokloni djeci, i djeca sada idu u školu, i toplo im je. Da nije bilo predsjednika i sada bih bio na ulici”, priznaje Goran Đorđić.

“Ja vjerujem da će oni osjetiti korist i blagodeti ovoga i da će uspjeti svoj porodični život organizuju na najbolji mogući način. Danas smo donijeli djeci poklone, i mi i ljudi iz opštine”, istakao je Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske.

Nakon nekoliko godina, višečlana porodica Đorđić, po prvi put će novogodišnje i Božićne praznike dočekati u toplom domu uz punu trpezu.

Komentariši