IZVJEŠTAJ O STANJU NA PUTEVIMA 17.12.2016

Nakon završenog policijskog uviđaja, od 20:20 h normalizovan je saobraćaj u mjestu Lug, na magistralnom putu M-16.1 Derventa-Prnjavor.

Na ostalim putevima u RS saobraćaj se za sada odvija redovno.Zbog pada temperature tokom noći mogući su nailasci na poledicu,naročito u sjenovitim krajevima viših predjela,preko mostova i na prilazu tunelima. U kotlinama i duž riječnih tokova skrećemo pažnju na mjestimičnu maglu,a na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina na povećanu opasnost od odrona. Na svim putnim pravcima savjetujemo maksimalno opreznu vožnju prilagođenu stanju i uslovima na putu i podsjećamo na obavezno posjedovanje zimske opreme.

Na putevima na kojima su u toku radovi, saobraćaj je izmijenjen i regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.Na magistralnom putu M-18, dionica Brod na Drini-granica BiH/CG (Šćepan Polje), zabranjen je saobraćaj za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona. (Rješenje Min. saob. i veza 13.03/345-103-1/15, od 11.12.2015.).Na GP u BiH zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Duža zadržavanja tokom dana, moguća su na graničnim prelazima Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, gdje se na području Hrvatske izvode radovi.

Zbog završne faze radova, u utorak (20.12) od 9-15h, za saobraćaj će biti zatvoren granični prelaz Brod-Slavonski Brod .

Komentariši