Kakvo vrijeme će biti narednih dana

19.12.2016.

Sutra će biti hladno, sa jutarnjim mrazem i maglom po kotlinama. Tokom dana pretežno sunčano uz malu ili umjerenu oblačnost, osim predjela uz rijeke i kotlinama, gdje će se magla i ns obci zažavati duže.

Ujutro hladno sa mrazem jačim na planinama, oko rijeka, o kotlinama i u nziji na sjeveru magla i niski oblaci. Tokom dana prohladno i pretežno sunčano sa malo oblaka, a na sjeveru i po kotlnama uz mjestimično zadržavanje magle i hladno vrijeme.

Vjetar slab i promjenljiv, popodne pretežno istočni, a na jugu Hercegovine slaba bura. Jutarnja temperatura vazduha od -7°C do -1°C, u višim predjelima od -11°C, na jugu do 1°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 2°C do 8°C, na jugu do 12°C. U maglovitim predjelima oko nule.

U srijedu pretežno sunčano. U Posavini i u Krajini sa dugotrajnom maglom i niskim oblacima. Ujutro mraz i magla po kotlinama. Jutarnje temperature od -8 do -2, na jugu od 0 do 4, a dnevne od 1 do 6, na jugu od 10 do 15 °C.

U četvrtak pretežno sunčano. U Posavini sa dugotrajnom maglom i niskim oblacima. Jutro sa mrazom i maglom po kotlinama. Jutarnje temperature od -8 do -3, na jugu od -1 do 3, a dnevne od 1 do 7, na jugu od 9 do 14 °C.

Niti u petak i u subotu izgledi vremena neće biti znatno drugačiji od predhodnih dana, pa će kraj ove godine obilježiti hladno, suvo i sunčano vrijeme.

(HMZRS/BN televizija)

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.