Servisne informacije CJB Istočno Sarajevo za 21. 12. 2016. godine

22.12.2016.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Policijskoj stanici Sokolac, 21.12.2016. godine, od strane Šumskog gazdinstva „Romanija“ Sokolac, prijavljeno je da je lice D.M., u šumi državne svojine bespravno posjeklo šest stabala jele i smrče, ukupne bruto mase 10,50 metara kubnih. Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnog djela „Šumska krađa“. U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen odgovarajući izvještaj.

Šumsko gazdinstvo „Romanija“ Sokolac, 21.12.2016. godine, Policijskoj stanici Sokolac podnijelo je prijavu protiv S.P., zbog osnova sumnje da je bespravno posjekao dva stabla bukve, ukupne mase oko pet metara kubnih. Imenovani je ispitan u svojstvu osumnjičenog, te je tokom razgovora prizznao izvršenje krivičnog djela. U toku je rad na dokumentovanju predmeta.

Policijski službenici Policijske stanice Višegrad, Okružnom tužilaštvu Trebinje podnijeli su izvještaj protiv B.A., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.