U GORAŽDE BEZ BIJELE ZASTAVE

22.12.2016.

Susretom povratnika i debitanta u odbojkaškoj Premijer ligu BiH između goraždanskih i višegradskih odbojkašica koji se igra 23. decembra u Sportskoj dvorani u Goraždu, završit će se prvi dio takmičarske sezone 2016/17. Komšinice su u proteklih 1o kola ostvarile različit sportski rezultat. Goraždanke su devete na tabeli sa osvojenih 5 bodova dok su gošće na diobi 4 mjesta sa 15 osvojenih bodova. Domaćin će učiniti sve da zadrži cijeli plijen u Goraždu čime bi zadržale šansu da u drugom dijelu prvenstva nađu spas od napuštanja Premijer lige a gošće dolaze osokoljenje posljednjim uspjesima. Želju komšinice mogu da ostvare samo dobrom igrom a koja će ekipa biti raspoloženija za igru i prigrabiti sav ili veći dio plijena znat ćemo na kraju utakmice. U svakom slučaju biće to neizvjestan meč a ako je tako onda i uzbuđenja u sportskoj dvorani u Goraždu neće izostati.
Utakmica između OK Goražda i OK HE na DRINI igra se 23. decembra 2016. (PETAK) u Sportskoj dvorani „Mirsad Hurić“ Goražde sa početkom u 19,00 časova.
Ljubitelji odbojke u Višegradu mogu u subotu 24. decembra (subota) sa početkom u 16,00 časova pogledati susret između juniorki OK HE na DRINI i juniorki Stakorine iz Čajniča. Meč se igra u okviru prvenstva juniorki OS Republike Srpske.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.