Servisne informacije CJB Istočno Sarajevo za 22. 12. 2016. godine

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Pale, 22.12.2016. godine, oko 17,00 časova, V.L. je prijavio da ga je u Ulici Nikole Tesle u Palama fizički napao S.Đ. i nanio mu povrede glave. Odmah nakon prijave patrola policije je izašla na lice mjesta gdje je zatekla povrijeđeno lice i prevezla ga u Dom zdravlja Pale radi ukazivanja ljekarske pomoći. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela Teška tjelesna povreda. Navedenog dana oko 19,00 časova, policijski službenici lišili su slobode osumnjičenog S.Đ. i priveli ga u službene prostorije radi kriminalističke obrade. U toku je rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela.

U Ulici Stefana Nemanje,
opština Istočno Novo Srajevo, 22.12.2016. godine, oko 18,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda do koje je došlo kada je T.Z. koja je upravljala putničkim motornim vozilom „Pežo207“ udarila u pješaka J.P. koja je tom prilikom zadobila povrede glave i potkoljenice. Povrijeđena je prevezena u Klinički centar Kasindo radi ukazivanja ljekarske pomoći. Izvršen je uviđaj. Tačan uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen.

Komentariši