Servisne informacije CJB Istočno Sarajevo za 26. 12. 2016. godine

27.12.2016.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Foča D.D. je prijavio oštećenja na zidu porodične kuće u mjestu Zakmur, opština Foča, nastala od udara kamena zbog izgradnje kanala iznad kuće od strane njemu nepoznatog izvođača radova. O događaju obaviješten okružni tužilac koji je naložio preduzimanje svih neophodnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela Oštećenje truđe stvari.

Policijski službenici u toku vršenja redovne kontrole saobraćaja, utvrdili su da se na putničkom motornom vozilu „VW KOMBI“, kojim je upravljao M.Ž. nalaze registarske tablice koje ne pripadaju pomenutom vozilu. O događaju je obaviješten nadleži tužilac a policijski službenici rade na dokumnetovanju krivičnog djela Posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Na magistralnom putu Ljubogošta-Lapišnica u mjestu Čeljigovići, opština Istočni Stari Grad, dana 26.12.2016. godine, oko 14,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povrede zadobilo jedno lice.
U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovao je vozač D.M. koji je upravljao putničkim motornim vozilom „Pasat“, dok se na mjestu suvozača nalazila M.V. koja je zadobila tjelesne povrede, prelom rebara, koje su konstatovane u JZU Istočno Sarajevo, bolnica Kasindo. Do nezode je došlo zbog neprilagođene brzine kretanja vozila uslovima i stanju puta od starne pomenutog vozača, usljed čega je došlo do slijetnja vozila sa kolovoza. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj, vozač alkotestiran gdje je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi a navedeno vozilo prevezeno su na parking prostor SJB Pale radi potrebnih vještačenja.

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj protiv lica M.B., M.N., R.M. i N.D. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo Teška krađa.

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj protiv lica P.P. i N.P. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo Nasilničko ponašanje.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.