Servisne informacije CJB Istočno Sarajevo za 27. 12. 2016. godine

29.12.2016.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su tri krivična djela, registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Sokolac, 27.12.2016. godine, S.R. je prijavio da je nepoznati izvršilac ili više njih nasilno ušao u njegovo putničko motorno vozilo „GolfA2“ koje je bilo parkirano u Omladinskoj ulici u Sokocu, te iz unutrašnjosti otuđio CD plejer. Izavršen je uviđaj. U toku je rad na identifikaciji izvršilaca i rasvjetljavanju krivičnog djela Teška krađa.

U Dedijerovoj ulici, opština Istočna Ilidža, 27.12.2016. godine, oko 20,00 časova, policijski službenici su zaustavili putničko motorno vozilo „Renault Megan“ kojim je upravljao D.M. Pregledom navedenog vozača, za pasom je pronađeno vatreno oružje (pištolj CZ 7,62 mm sa 15 komada metaka), za koje imenovani nije posjedovao oružni list. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Stanici javne bezbjednosti Foča, oštećena je prijavila da je duži vremenski period uznemirava lice koje joj šalje poruke prijetećeg sadržaja. O prijavi je obavješten dežurni tužilac koji je policijskim službenicima naložio preduzimanje mjera i radnji na kompletiranju i dokumenovanju krivičnog djela Ugrožavanje sigurnosti.

Policijski službenbici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj protiv S.D., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Pronevjera.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Foča, Okružnom tužilaštvu Trebinje podnijeli su izvještaj protiv P.M., zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Posluga, u vezi sa produženim krivičnim djelom.

Policijski službenici Policijske stanice Kalinovik, Okružnom tužilaštvu Trebinje podnijeli su dopunu izvještaja protiv D.M. i M.Š., zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo Teška krađa.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.