Foča : Pronađeno putničko motorno vozilo „Audi Q5“

04.01.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je jedno krivično djelo, registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Foča i uz saglasnost dežurnog tužioca, policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Foča, 03.01.2017. godine, u mjestu Tjentište, opština Foča, izvršili su pretres kuće i pomoćnih obekata koje koristi D.Ž. Pretres je izvršen na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja se u jednom od navedenih objekata nalazi vozilo za koje postoji osnov sumnje da je otuđeno u ranijem periodu. Tom prilikom u garaži je pronađeno putničko motorno vozilo „Audi Q5“, za koje imenovani nije posjedovao odgovarajuću dokumentaciju, a koje je, prema njegovoj izjavi, vlasništvo Z.P. iz Trebinja. Nakon što je na lice mjesta došao pomenuti Z.P. i predao policijskim službenicima originalan ključ od vozila, izvršenim provjerama utvrđeno je da se predmetno vozilo nalazi na potragama Interpola. U službenim prostorijama obavljen je razgovor sa navedenim licima na okolnosti posjedovanja vozila koje je privremeno oduzeto i deponovano na parking prostor SJB Foča. Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju pomenutog događaja.

Na dionici magistralnog puta Ljubogošta – Podgrab, u Ulici Jovana Cvijića, opština Pale, 03.01.2017. godine, oko 17,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali H.O. koji je upravljao putničkim motornim vozilom „Tojota Land Kruzer“ i N.C. koji je upravljao vozilom „GolfA3“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teško je povrijeđen B.Š., suvozač u „golfu“ (fraktura zuba i povrede usne), dok je vozač istog vozila lakše povrijeđen. Izvršen je uviđaj. Tačan uzrok nezgode biće naknadno utvrđen.

Policijski sužbenici Policijske stanice Kalinovik, Okružnom tužilaštvu Trebinje podnijeli su izvještaj protiv O.G. i S.M., zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo Krađa

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.