23. Božićni turnir u Višegradu: “Galerija” slavila na penale

06.01.2017.

Ekipa Kafe “Galerija” pobjednik je 23. Božićnog turnira u Višegradu, nakon boljeg izvođenja penala protiv “Mokrogorske škole menadžmenta”.U veoma neizvjesnom finalu, pred oko 600 gledalaca, viđeno je puno lijepih poteza, grubosti i sportskih poteza. Povela je “Galerija” preko Guzine, nakon čega je gostujuća ekipa preuzela incijativu. U drugom poluvremenu tim iz Mokre Gore je krenuo na sve ili ništa, što je otvorilo prilike za “Galeriju”, koji su tri puta pogađali okvir gola. Golman Pljevaljčić je spriječio dva, tri puta izjednačenje, ali ipak u zadnjem minutu Babić postiže gol za 1:1.

U penal seriji prva četiri fudbalera su bila precizna, da bi Đuričić bio neprecizan, a Guzina postiže gol za slavlje “Galerije”.

– Bili smo veoma blizu pobjede, nedostajalo je sreće u penal seriji. Meč je bio veoma kvalitetan i ovom prilikom čestitam protivnicima na pobjedi – kazao je Matić, član tima iz Mokre Gore.

Treće mjesto je pripalo Sportkoj kladionici “Astra” iz Rudog, pošto ekipa “Gorštak” iz Bajine Bašte nije došla.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Pejović iz “Mokrogorske škole menadžmenta”, a iz Kafe “Galerije” su najbolji strijelac Damjanović i golman Pljevaljčić.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.