Rasvijetljeno krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“

20.01.2017.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale, 19.01.2017. godine, lišili su slobode T.P. iz Pala, zbog postojanja osnova sumnje da je u decembru prošle godine počinio krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“.
Policijskoj stanici Pale, 25.12.2016. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, u toku noći 24/25.12.2016. godine, upotrebom vatrenog oružja oštetilo stakleni portal na mesnici u Palama. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim su konstatovana oštećenja na staklu u vidu šest rupa nastalih usljed ispaljivanja hitaca iz vatrenog oružja. Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela može dovesti pomenuti T.P. Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni je priznao da je navedenog dana u alkoholisanom stanju pucao iz pištolja u pravcu staklenog portala, te da je nakon izvršenja krivičnog djela vatreno oružje odbacio iz vozila na nepoznato mjesto.
U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će biti podnesen odgovarajući izvještaj nadležnom tužilaštvu.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.