Servisne informacije CJB Istočno Sarajevo za 22. 01. 2017. godine

23.01.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su tri krivična djela, registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 22.01.2017. godine, prijavljeno je da je u toku noći 21/22.01.2017. godine, izvršen nasilan ulazak u hram u izgradnji koji se nalazi u Gatačkoj ulici, opština Istočna Ilidža. O navedenoj prijavi obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio preduzimanje mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela Teška krađa. Izvršenim uviđajem utvrđeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih provalio vrata koja su bila zakovana daskama, i prema izjavi starješine hrama, iz unutrašnjosti otuđio dvije rolne neupotrebljenog bakarnog lima težine oko 200 kg. U toku je rad na identifikaciji izvršilaca i rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela.

U toku noći 21/22.01.2017. godine, nepoznato lice ili više njih obilo je ulazna vrata crkvene prodavnice koja se nalazi u unutrašnjosti Hrama Svetog Save u Foči. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je konstatovano da je iz ladice i iz dvije metalne kase koje su obijene, otuđen novac u raznim apoenima. Istraga je u toku.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.