Servisne informacije CJB Istočno Sarajevo

26.01.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 24.01.2017. godine, prijavljeno je da je navedenog dana u vremenu od 07,00 do 23,30 časova, iz podrumskih prostorija vlasništvo P.T. otuđeno 20 pari obuće, električna bušilica i 25 kg mesa. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je konstatovano da je nepoznati izvršilac ili više njih, razvalio ulazna vrata zgrade u Spasovdanskoj ulici, zatim zajednička vrata od podrumskih prostorija i vrata podruma, odakle je otuđio navedene predmete. Istraga je u toku.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale, 25.01.2017. godine, u saradnji sa radnicima ŠG „Romanija“ Sokolac, došli su do saznanja da je Ž.R. sa lagera u mjestu Vrhovina, opština Sokolac, otuđio neutvrđenu količinu ogrevnog drveta i prevezao ga u svoju garažu koja se nalazi u naselju Mokro. Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac izvršen je pretres kuće i pratećih objekata koje osumnjičeni koristi, te je tom prilikom pronađena određena količina ogrevnog drveta bez šumskog žiga. Nakon što su radici šumskog gazdinstva pokušali da natovare navedeno drvo, osumnjičeni to nije dozvolio uz odbijanje da se izjasni na navedene okolnosti. U toku je rad na rasvjetljavanju navedenog događaja.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.