Banjalučanke preokretom slavile u Višegradu

29.01.2017.

Odbojkašice „BL Voleja“ iz Banjaluke trijumfovale su u Višegradu protiv ekipe „He na Drini“ sa 3:1 (21:25, 25.23, 25:27, 25:29) u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Poslije poraza od tuzlanske „Slobode“, višegradske odbojkašice su poražene i od Banjalučanki, ali su za razliku od juče, danas pružile mnogo jači otpor. Tokom cijelog prvog seta su imale prednost, a pred kraj su stvorili sigurnih +4, što je bilo dovoljno za 1:0 u setovima. Drugoplasirana ekipa u prvenstvu „BL Volej“ krenula je bolje u drugom setu, povela sa 5:1, ali Višegrađanke stižu do 7:7, a na tehnički tajm-aut odlaze sa prednošću od 12:9. Držale su tu razliku sve do pred kraja, kada su gošće uspjele preokrenuti i izjednačniti na 1:1. Domaće su tada psihički pale, pravile greške, a Banjalučanke su to maksimalno iskoristile i naredni set dobile bez većih problema. Četvrti set je počeo izjednačeno, gdje su domaće nisu dozvoljavale protivnicama da stvore veću razliku. Ipak sredinom seta gošće stvaraju +7 i do kraja čuvaju stečenu prednost.

Tim „BL Volej“ nakon ove pobjede ima skor od 13 pobjeda i jednog poraza, a „He na Drini“ ima šest pobjeda i sedam poraza.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.