RESIDENT EVIL: KONAČNO POGLAVLJE

29.01.2017.

Radnja filma RESIDENT EVIL: KONAČNO POGLAVLJE nastavlja se točno tamo gdje je prethodni film Resident Evil: Osveta završio. Alice (Jovovich) jedina je preživjela nakon posljednjeg okršaja ljudi protiv živih mrtvaca.

Odlučna da jednom zauvjek zaustavi i u potpunosti uništiti korporaciju Ambrela, Alis se vraća u Rakun Siti – mjesto gde je njena noćna mora počela. I dok zlokobna korporacija okuplja sve svoje snage za konačni udarac ostatku preživjelih nakon apokalipse, Alis će morati da sakupi svu svoju snagu kako bi se oduprla zlu koje prijeti da uništi čitavu planetu…

Filmski serijal PRITAJENO ZLO do sada je na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio preko milijardu dolara što ga čini jednom od najprofitabilnijih franšiza u istoriji. Prema prvoj bioskopskoj najavi sigurno je da nas očekuje nova doza fantastičnog spektakla prepunog adrenalinske akcije i vrhunskih specijalnih efekata uz uvjek raspoloženu Milu Jovović.

Uz Milu u ostalim ulogama pojavljuju se Ali Larter, Šan Roberts, Rubi Rouz, Vilijam Levi i Ian Glen. Film je režirao obožavateljima franšize već dobro poznati Pol W. S. Anderson (reditelj prvog filma „Resident Evil“, ali i reditelj hitova „Alien protiv Predatora“, „Tri musketara“ i „Pompeja“).

IZVORNO IME: Resident Evil: The Final Chapter
REŽIJA: Paul W.S. Anderson
ULOGE: Milla Jovovich, Ruby Rose, Ali Larter…
ŽANR: Akcija, naučno-fantastični
TRAJANjE: 1h 46min
CIJENA: 3.00 KM

Od 26. januara do 01. februara u 18:10 i 20:00 časova

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.