Servisne informacije CJB Istočno Sarajevo

30.01.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode.

U toku noći 28/29.01.2017. godine, u Ulici cara Dušana u Rogatici, nepoznato lice ili više njih nasilno je ušlo u trgovinsku radnju vlasništvo M.L. i iz unutrašnjosti otuđilo sitni kovani novac, te neutvrđenu količinu alkoholnog pića i cigareta raznih vrsta. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Stanici javne bezbjednosti Pale, 29.01.2017. godine, prijavljeno je da su na području Olimpijskog centra Jahorina, motornim sankama od strane nepoznatog vozača povrijeđene dvije ženske osobe. O navedenoj prijavi obavješten je dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnih djela „Laka tjelesna povreda“ i „Izazivanje opšte opasnosti“. Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je navedenog dana motornim sankama upravljao N.L. koji je pozvan u službene prostorije policijske stanice. Tokom kriminalističke obrade imenovani je priznao izvršenje navedenih krivičnih djela. Od strane policijskih službenika MUP-a Kantona Sarajevo operativno dežurstvo CJB I.Sarajevo je obavješteno da su u KUM Koševo dovezena i primljena dva lica, E.I. i E.H. koje su zadobile povrede na Jahorini od strane lica koje je upravljalo motornim sankama. U toku je rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Novo Sarajevo, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj protiv M.Ž., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Posebni slučajevi falsifikovanja“.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.