Rudo: Ukraden metalni poklopac šahta na ulazu u tunel

06.02.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Na regionalnom putu Rudo – Brodar, u mjestu Donja Strmica, opština Rudo, nepoznati izvršilac je otuđio metalni poklopac šahta na ulazu u tunel. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj. U toku je rad na identifikaciji izvršioca.

Policijskoj stanici Sokolac, 05.02.2017. godine, oko 01,00 časova, P.Đ. je prijavio da je nepoznato lice oštetilo njegovo putničko motorno vozilo „GolfA4“ koje je bilo parkirano u Ulici cara Lazara u Sokocu. Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela može dovesti S.B. iz Sokoca. Osumnjičeni je pronađen i priveden u službene prostorije policijske stanice gdje je odbio da bude alkotestiran. Izvršen je krim-tehnički pregled vozila kojim su konstatovana oštećenja nastala najvjerovatnije upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta. U toku je rad na kompletiranju i dokumentovanju predmeta.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.