Jahorina: Ukradeno vozilo BMW X5

07.02.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda.

U periodu od 04.02. do 06.02.2017. godine, nepoznati izvršilac ili više njih otuđio je putničko motorno vozilo „BMW X5“, vlasništvo T.L., koje je bilo parkirano ispred hotela na Jahorini. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku predmetnog vozila i identifikaciji izvršilaca.

Policijskoj stanici Sokolac, 04.02.2017. godine, oko 23,00 časova, prijavljeno je da se u Dom zdravlja Sokolac javilo lice sa vidnim povredama glave. Odmah nakon prijave policijski službenici su došli na lice mjesta gdje su zatekli maloljetnika koji je izjavio da ga je ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Podromanija, opština Sokolac, vozilom udario nepoznati vozač. Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa navedenim događajem može dovesti D.D., državljanin R Srbije. Po ovlaštenju dežurnog tužioca preduzimaju se potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju krivičnog djela „Teška tjelesna povreda“.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.