Višegrad: Teška krađa i nasilan ulazak u porodičnu kuću

10.02.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su četiri krivična djela, registrovana su dva narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Novo Goražde, 09.02.2017. godine, R.P. je prijavio da mu je otuđen mobilni telefon iz ugostiteljskog objekta čiji je vlasnik. Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

U naselju Dušće, opština Višegrad, u neutvrđenom vremenskom periodu izvršen je nasilan ulazak u porodičnu kuću vlasništvo O.Š. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvšen je uviđaj kojim je utvrđeno da je iz unutrašnjosti otuđena manja količina alata, rakije i tegli sa zimnicom. Istraga je u toku.

Policijski službenici Policijske stanice Višegrda, 09.02.2017. godine, postupajući po anonimnoj prijavi da su dva nepoznata lica ulazila u kuću vlasništvo M.L., koji se duže vrijeme nalazi na hospitalizaciji u bolnici, operativnim radom na terenu došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela mogu dovesti M.J. i M.J., obojica iz Višegrad. Osumnjičeni su tokom kriminalističke obrade priznali da su izvršili nasilan ulazak u kuću i iz unutrašnjosti otuđili predmete manje vrijednosti. U toku je rad na dokumentovanju kd „Teška krađa“

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.