Servisne informacije CJB Istočno Sarajevo za 12.02. 2017.

13.02.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, registrovana su tri narušavanja javnog reda i mira, a nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda.

Policijskoj stanici Pale, 12.02.2017. godine, M.V. je prijavio da je u toku noći 11/12.02.2017. godine, nepoznato lice ili više njih, polomilo prednje vjetrobransko staklo i oba retrovizora na njegovom putničkom motornom vozilu „GolfA2“ koje je bilo parkirano u Karađorđevoj ulici. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj. Istraga je u toku.

Policijskoj stanici Sokolac, 11.02.2017. godine, oko 20,00 časova, M.D. je prijavio da je u mjestu Laze, opština Sokolac, došlo do požara na njegovom stogu stijena. O prijavi je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju prijavljenog događaja. Uviđajem koji je izvršen 12.02. 2017. godine, utvrđeno je da je požar podmetnut upotrebom otvorenog plamena, te da je zapaljeni stog sijena težine oko 2000 kg u potpunosti izgorio. Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela može dovesti O.N. koji je pozvan u službene prostorije. Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni je priznao da je počinio navedeno krivično djelo. U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv imenovanog biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Oštećenje tuđe stvari“.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.