Servisne informacije CJB Istočno Sarajevo za 13.02. 2017. godine

14.02.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je jedno krivično djelo, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda.

Policijski službenici Policijske stanice Sokolac, 13.02.2017. godine, u Ulici Marka Ećimovića u Sokocu, zaustavili su putničko motorno vozilo „Fiat Punto“ kojim je upravljao Đ.Đ. Kontrolom je utvrđeno da su registarske oznake fiktivno postavljene, zbog čega je vozilo privremeno oduzeto. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela „Posebni slučajevi falsifikovanja isprave“.

U Ulici V.R.Putnika, opština Istočno Novo Sarajevo, 12.02.2017. godine, oko 23,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda do koje je došlo kada je vozač pmv „Fiat Punto“ izgubio kontrolu nad vozilom, sletio sa kolovoza i prevrnuo se na bočnu stranu. U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač N.A. je lakše povrijeđen, dok je suvozač S.A. zadobila teške tjelesne povrede (fraktura noge). Nakon ukazivanja ljekarske pomoći u KC Kasindo, povrijeđena lica prevezena su u KUM Koševo. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.