Servisne informacije CJB Istočno Sarajevo za 15.02. 2017. godine

16.02.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 15.02.2017. godine, prijavljeno je da je u periodu od 13.02. do 15.02.2017. godine, nepoznati izvršilac ili više njih, nasilno ušao u vikend kuću vlasništvo B.V., Ulica Petra Kočića, opština Istočno Novo Sarajevo. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno da je počinilac podesnim alatom otvorio prozor kupatila, nakon čega je iz unutrašnjosti kuće otuđio električni alat. U toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Na osnovu operativnih saznanja da je u mjestu Prebidoli, opština Rudo, izvršena bespravna sječa šume, Policijski službenici Policijske stanice Rudo zajedno sa rejonskim lugarom izašli su na lice mjesta , te uočili da je posječena veća količina ogrevnog drveta kulture hrasta. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je konstatovano da je u posljednja četiri mjeseca na navedenom lokalitetu posječeno 136 stabala hrasta. U toku je preduzimanje mjera i radnji na identifikaciji izvršilaca i rasvjetljavanju krivičnog djela „Šumska krađa“.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.