RUDO: Pokušaj napada nožem

17.02.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Rudo, 16.02.2017. godine, M.Đ. je prijavio da ga je u prostorijama šumskog gazdinstva gdje je zaposlen, nožem pokušao napasti N.K. Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta gdje su zatekli imenovane, te od N.K. oduzeli nož na preklapanje. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela Ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi.

U sportskoj kladionici „Bet live“ u Palama, 16.02.2017. godine, oko 19,00 časova, izvršeno je krivično djelo Razbojništvo nad radnicom navedene kladionice. Prema izjavi prijavitelja u navedeni objekat ušao je nepoznati maskirani muškarac i uz prijetnju upotrebe ručne bombe koju je držao u ruci, tražio od radnice da mu preda novac. Nakon što je uzeo kovertu sa neutvrđenom količinom novca, izvršilac se udaljio sa lica mjesta. Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela može dovesti B.I. koji je lišen slobode i priveden u službene prostorije policijske stanice. U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, nakon čega će tužilaštvu biti dostavljen odgovarajući izvještaj.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.