Servisne informacije CJB Istočno Sarajevo za 20.02. 2017. godine

21.02.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, i dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Policijskoj stanici Han Pijesak, 20.02.2017.godine, radnik „Elektrodistribucije“ je prijavio neovlaštenu potrošnju električne energije na električnom brojilu vlasništvo R.R., nastanjen u mjestu Podkozlovača, opština Han Pijesak. Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju mjere i radnje u cilju prikupljanja dokaza i dokumentovanja krivičnog djela „Krađa“.

U periodu od 31.12.2016. godine do 20.02.2017. godine, iz magacina vlasništvo Šumskog gazdinstva „Zelengora“ Kalinovik, nepoznata lica su otuđila dijelove šumskog traktora i motornih pila. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je konstatovano da nisu vidljivi tragovi nasilnog ulaska u navedeni objekat. Istraga je u toku.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 20.02.2017. godine, S.T. je prijavila da joj je u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u Ulici Stefana Nemanje, sa stola otuđen mobilni telefon. Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela mogu dovesti G.G. i O.Š. Osumnjičeni su pozvani u službene prostorije gdje su tokom kriminalističke obrade priznali djelo i dobrovoljno predali otuđeni telefon. U toku je rad na dokumentovanju predmeta.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.