Servisne informacije CJB Istočno Sarajevo za 21.02. 2017. godine

22.02.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Pale, 21.02.2017. godine, M.K. je prijavio da mu je u mjestu Donja Ljubogošta, opština Pale, otuđeno motorno vozilo „GolfA1“, te da su se ključevi vozila nalazili u bravi za startovanje motora. Istog dana navedeno vozilo je pronađeno na području opštine Stari Grad, Kanton Sarajevo, te je utvrđeno da je počinilac A.M. iz Sarajeva Osumnjičeni je lišen slobode, a o događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela „Krađa“.

Policijski službenici CJB Istočno Sarajevo, u Ulici Đ.D.Mihajlovića, opština I.N.Sarajevo, izvršili su legitimisanje dva sumnjiva lica, te je utvrđeno da se radi o O.B. i S.I., obojica nastanjeni u Kreševu. Pretresom imenovanih pronađena su dva pvc paketića sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin. Pronađeni predmeti su privremeno oduzeti, a lica su pozvana u službene prostorije policijske stanice. Po ovlaštenju dežurnog tužioca preduzimaju se mjere i radnje u cilju podnošenja Zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.