Za liječenje bivšeg borca VRS Miladina Stevanovića potrebno 30.000 evra

05.03.2017.

Za liječenje bivšeg borca Vojske Republike Srpske, Miladina Stevanovića, iz Bijeljine potrebno je 30.000 evra.Miladin i njegova porodica nisu u mogućnosti da obezbijede potrebna sredstva zbog čega je bijeljinski odbor Udruženja djece poginulih boraca “Nasljeđe” organizovalo je akciju prikupljanja sredstava.

Miladin Stevanović, bivši borac vojske Republike Srpske i ratni vojni invalid ima tešku povredu kičme i potpuno je paralizovan. Trenutno je smješten u domu za stara lica u Gradišci.

– Mislim u takvoj sam situaciji da se toga ne volim ni sjećati i dovoljno je samo reći da te druga ruka hrani, druga ruka koja mi drži kašiku ali to sam sve stavio iza sebe i kažem ne volim da se sjećam toga i samo gledam naprijed i gledam pozitivno, priča Miladin.Miladin i ljekari spas i rješenje problema vide u klinici u Beču, gdje mu je za jedan tretman matičnim ćelijama potrebno 10.000 evra. Za potpuno izliječenje potrebna su 3 tretmana. Pozitivne misli i volja za izliječenjem Miladina ne napuštaju. Inspiraciju crpi iz puta kojeg je prošao Novak Đoković.

– On je najveće borbe za vrh vodio kada je meni bio najteži period i mogu da kažem da mi je bio najveća inspiracija jer to je bilo jedino što sam ja u tom trenutku mogao da gledam i da vjerujem i najviše mi je privukao pažnje jer nam se borbe na neki način mogu poistovjetiti, kaže Miladin.

Pomoći Miladinu da dobije životnu bitku mogu svi koji do kraja marta pozivom na humanitarni broj 1412 darujući jednu marku ili uplatom novčanih sredstva na žiro račun u Pavlović internacional banci (554-303-00852701-08).

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.