Lišeno slobode jedno lice u Han Pijesku

06.03.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je jedno krivično djelo, nisu registrovana narušavanja janog reda i mira, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Policijskoj stanici Han Pijesak, 04.03.2017. godine, oko 22,00 časova, Z.T. je prijavio da mu je sa parking prostora u Željezničkoj ulici, opština Han Pijesak, otuđeno putničko motorno vozilo „Fiat Punto“.
Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je imenovani navedenog dana u popodnevnim časovima izazvao saobraćajnu nezgodu slijetanjem sa kolovoza u mjestu Džimrije, opština Han Pijesak. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“. Osumnjičeni Z.T. je 05.03.2017. godine lišen slobode nakon čega je izvršenim alkotestiranjem utvrđeno prisustvo od 0,97 g/kg alkohola u organizmu. Istog dana predmetno vozilo je pronađeno na lokalnom putu u mjestu Džimrije, nakon čega je na licu mjesta izvršen uviđaj. U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.