U iznajmljenom stanu pronađeno i oduzeto 418,45 grama marihuane, tri lica lišena slobode

09.03.2017.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, 08.03.2017. godine, lišili su slobode N.G., A.Ć. i M.M., svi nastanjeni na području Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“.
U toku operativnog rada na terenu, policijski službenici su došli do saznanja da tri lica sa područja Trebinja koriste iznajmljen stan u Spasovdanskoj ulici, opština Istočno Novo Sarajevo, te da se u navedenom stanu nalazi određena količina opojne droge. Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokoac i uz saglasnost dežurnog tužioca, dana 08.03.2017. godine izvršen je pretres navedenog stana u kome su zatečeni A.Ć., M.M. i M.G. Tom prilikom pronađene su dvije pvc kese sa sadržajem suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu „marihuanu“, ukupne bruto mase 418,45 grama. Nakon pronalaska navedenih predmeta, N.G., M.M. i A.Ć. su lišeni slobode, dok je M.G iz Višegrada pozvana da se javi u službene prostorije radi obavljanja informativnog razgovora na navedene okolnosti.
U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv osumnjičenih lica biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.