Ukradeno vozilo na Palama

13.03.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, nisu registrovana narušavanja janog reda i mira, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

U Ulici Dobrosava Jevđevića, opština Pale, tokom noći 11/12.03.2017. godine, nepoznati izvršilac ili više njih otuđio je putničko motorno vozilo „Pasat“ vlasništvo A.V. O prijavi je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Sokolac, 11.03.2017. godine, prijavljeno je da je u sportskoj kladionici nepoznato lice stolicom polomilo jedan televizor „LG“ nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj. Istraga je u toku.

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj protiv E.R., S.R. i N.S., svi nastanjeni na području Kantona Sarajevo, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Razbojništvo“ na štetu sportske kladionice „Astra“.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj protiv D.M., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Posebni slućajevi falsifikovanja isprave“.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.