Identifikovan izvršilac koji je posjekao 26 stabala četinara u dvorištu Studentskog centra Pale

13.03.2017.

U toku operativnog rada na rasvjetljavanju krivičnog djela „Šumska krađa“ izvršenog u naselju Kalovita Brda na štetu Studentskog centra Pale, policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale identifikovali su izvršioca navedenog krivičnog djela.
Podsjećamo, Stanici javne bezbjednosti Pale, 01.03.2017. godine, prijavljeno je da je u dvorištu studentskog centra, od strane nepoznatih lica posječeno a nakon toga odvučeno oko tridesetak stabala četinara. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je konstatovano da se na pomenutoj lokaciji nalaze panjevi 26 posječenih stabala celuloznog drveta manjeg prečnika. Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela može dovesti M.M. iz Pala. Osumnjičeno lice pozvano je u službene prostorije gdje je tokom kriminalističke obrade priznalo izvršenje krivičnog djela.
U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv M.M., Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti podnesen odgovarajući izvještaj.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.