Ukraden računar u Novom Goraždu

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, nisu registrovana narušavanja janog reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Novo Goražde, 13.03.2017. godine, P.M. je prijavila da je H.Ž., iskoristivši njeno odsustvo, iz porodične kuće otuđio lap top. O prijavi je obavješten dežurni tužilac koi je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“. Osumnjičeni je pronađen i pozvan u službene prostorije policijske stanice gdje je tokom kriminalističke obrade priznao izvršenje predmetnog krivičnog djela.

Na benzinskoj pumpi koja je locirana u Ulici 4.avgusta, opština Istočna Ilidža, dana 13.03.2017. godine, oko 06,00 časova, izvršeno je krivično djelo „Razbojništvo“ nad radnikom O.M. Prema izjavi prijavitelja u objekat je ušao nepoznati maskiran muškarac i uz prijetnju upotrebe pištolja otuđio novac, nakon čega se vozilom kojim je upravljalo drugo lice, udaljio u pravcu Kantona Sarajevo. Izvršen je uviđaj. Istraga je u toku.

Prilikom obilaska naselja Radonjići, opština Pale, policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale, pored makadamskog puta pronašli su napušteno putničko motorno vozilo „Pasat“ koje je 11/12.03.2017. godine otuđeno sa parking prostora u Ulici Dobrosava Jevđevića u Palama. Izvršen je uviđaj, a vozilo je vraćeno vlasniku.

PORTPAROL
Danka Tešić

Komentariši