Istočna Ilidža- Otuđeno putničko motorno vozilo „Audi 80“

24.03.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode.

U Ulici akademika Petra Mandića, opština Istočna Ilidža, 22.03.2017. godine, sa parking prostora otuđeno je putničko motorno vozilo „Audi 80“, vlasništvo M.T. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj. U toku je rad na identifikaciji izvršioca ili izvrilaca navedenog krivičnog djela.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 23.03.2017. godine, N.G. je prijavio da mu je 20.03.2017. godine, u Ulici vojvode Mišića, opština Istočna Ilidža, nepoznato lice ponudilo na prodaju tri TV plazme, nakon čega mu je uzelo novac u iznosu od 80 KM i udaljilo se u nepoznatom pravcu. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela „Prevara“. Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa njegovim izvršenjem može dovesti D.M. koji je pozvan u službene prostorije policijske stanice. Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni je priznao izvršenje navedenog krivičnog djela. U toku je kompletiranje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužialštvu.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.