Sokolac: Trupci otuđeni sa lagera u mjestu Kaljina

27.03.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda.

Tokom realizacije akcije „Šuma 2017“, policijski službenici Policijske stanice Sokolac u saradnji sa radnicima Šumskog gazdinsttva „Romanija“ Sokolac, 25.03.2017. godine, u mjestu Mletine, opština Sokolac, ispred objekta za primarnu preradu drveta vlasništvo M.D., pronašli su sedam komada trupaca smrče bez šumskog žiga. Zbog postojanja osnova sumnje da su navedeni trupci otuđeni sa lagera u mjestu Kaljina, privremeno su oduzeti i predati radnicima navedenog šumskog gazdinstva. U toku je rad na komletiranju i dokumentovanju predmeta.

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj protiv D.L., zbog postojanja osnova sumnje da je počiio krivična djela „Laka tjelesna povreda“, „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Izazivanje opšte opasnosti“, te protiv S.K., zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Foča, Okružnom tužilaštvu Trebinje podnijeli su izvještaj protiv P.M., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Pronevjera“ (produženo krivično djelo).

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.