I.SARAJEVO – Pronađeno napušteno vozilo

29.03.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra nije prijavljeno nijedno krivično djelo, registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodile su se četiri saobraćajne neuzgode.

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, 28.03.2017. godine, prilikom obilaska staničnog područja, u Ulici druge sarajevske brigade, opština Istočna Ilidža, pronašli su napušteno putničko motorno vozilo „Pežo 307“. Provjerom kroz bazu podataka utvrđeno je da je navedeno vozilo 24.03.2017. godine otuđeno na području Kantona Sarajevo. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj, a vozilo je prevezeno na parking prostor policijske stanice i biće vraćeno vlasniku.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 28.03.2017. godine, oko 20,40 časova, prijavljeno je da u Ulici druge sarajevske brigade, opština Istočna Ilidža, gori vozilo. Odmah nakon prijave na lice mjesta upućena je patrola policije i pripadnici Vatrogasne brigade I.Sarajevo koji su lokalizovali požar na vozilu koje je u potpunosti izgorilo. Policijski službenici su nakon gašenja požara utvrdili da se radi o putničkom motornom vozilu „AudiA4“ sa nepripadajućim registarskim oznakama, koje je 23/24.03.2017. godine otuđeno na području Kantona Sraajevo. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio da se obezbjedi lice mjesta i u jutarnjim časovima izvrši uviđaj.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.