Pale: Pretukli lice i oteli mu 1900 KM

31.03.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, nisu registrovana narušavanja javno reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Stanici javne bezbjednosti Pale, 29.03.2017. godine, oko 21,40 časova, R.V. je prijavio da je u mjestu Mokro, opština Pale, fizički napadnut od strane lica S.Š. i N.K., koji su mu tom prilikom nanijeli tjelesne povrede i oduzeli novac u iznosu od 1.900,00 KM. Odmah nakon prijave na lice mjesta je upućena patrola policije koja je ispred ugostiteljskog objekta zatekla S.Š. te ga lišila slobode. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnih djela „Razbojništvo“ i „Nasilničko ponašanje“. Osumnjičeni N.K., 30.03.2017. godine pristupio je u službene prostorije Stanice javne bezbjednosti Pale gdje je dao izjavu na okolnosti izvršenja navedenih krivičnih djela. Istraga je u toku.

U mjestu Bulozi, opština Istočni Stari Grad, 30.03.2017. godine, oko 20,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali D.K. koji je upravljao putničkim motornim vozilom „GolfA2“ i D.S. koji je upravljao vozilom „Pasat“. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede je zadobio vozač D.K., dok je suvozač u „pasatu“ lakše povrijeđen. Izvršen je uviđaj. Tačan uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen.

Policijski službenici Policijske stanice Foča, Okružnom tužilaštvu Trebinje ponijeli su izvještaj prtiv N.J., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „ Teška tjelesna povreda“.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Foča, Okružnom tužilaštvu Trebinje podnijeli su izvještaj protiv V.D., zbog postojanja osnova sumnje da je počiio krivično djelo „Iznuda“ (u pokušaju).

Policijski službenici Policijske stanice Novo Goražde, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj protiv H.Ž., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.