Oštećeno vozilo u Istočnom Novom Sarajevu

03.04.2017.

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, nisu registrovana narušavanja javno reda i mira, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Stanici javne bezbjednosti Pale, 02.04.2017. godine, M.Ć. je prijavila da je na svoj mobilni telefon primila nekoliko poruka sa sadržajem koji upućuje na iznudu novca. O navedenom je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela „Iznuda“ (u pokušaju).

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 02.04.2017. godine, prijavljeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih oštetio putničko motorno vozilo „Mercedes“ vlasništvo S.K., koje je bilo parkirano na parking prostoru u Karađorđevoj ulici, opština I.N.Sarajevo. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim su konstatovana oštećenja na prednjem vjetrobranskom staklu i bočnom staklu na vratima vozača, kao i oštećenja na lijevoj strani vozila u vidu udubljenja. Pored vozila pronađena su dva manja kamena i manji komadi cigle koji su izuzeti sa lica mjesta. Policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na identifikaciji izvršioca (izvršilaca) i rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

PORTPAROL
Danka Tešić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.