Muškarac zlostavljao dvije djevojčice s kojima je u srodstvu

07.05.2017.

Policijska uprava Doboj podnijela je prijavu protiv S. M. iz Dervente dobojskom Okružnom tužilaštvu, zbog sumnje da je počinio krivično djelo polno nasilje nad djecom.

Prema informacijama iz policije, događaj se desio u petak oko osam sati, nakon čega su policajci Sektora kriminalističke policije PU Doboj oko 21 sat uhapsili S. M., i to nakon utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo krivično djelo.

“Zbog osjetljivosti slučaja u kojem su žrtve djeca ne možemo iznositi više informacija o događaju”, kazali su u PU Doboj za Faktor.

Kako Faktor nezvanično saznaje, žrtve su dvije djevojčice školskog urasta, koje su u srodstvu sa osumnjičenim. Prema nezvaničnim informacijama, među njima nije bilo polnog čina, već je S. M. od djevojčica tražio da zadovolje njegove polne potrebe.

Nakon ispitivanja u policiji, S. M. je predat u nadležnost Okružnom tužilaštvu u Doboju.

“Aktivnosti na rasvjetljavanju krivičnog djela polno nasilje nad djetetom preduzete su uz saglasnost postupajućeg tužioca i u saradnji sa Centrom za socijalni rad i obrazovnom ustanovom koju djevojčice pohađaju”, kazali su iz policije, piše Faktor.

(Factor.ba)

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.