Pored kontejnera pronađeno naoružanje

17.05.2017.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 16.05.2017. godine, oko 11,00 časova, građanin Č.D. je prijavio da je pored kontejnera za smeće u Ulici Vuka Karadžića, opština Istočno Novo Sarajevo, u vreći pronašao odbačeno vatreno oružje. Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta i o događaju obavjestili dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva I.Sarajevo, kao i radnike Civilne zaštite RS.
Policijski službenici kriminalističke policije PS Istočno Novo Sarajevo pronašli su i sa lica mjesta izuzeli jedan puškomitraljez, automatsku pušku sa jednim praznim okvirom i dva ručna bacača raketa (zolje). Navedeno oružje je deponovano u službene prostorije policijske stanice nakon čega je predato radnicima Uprave civilne zaštite Republike Srpske.
Policijska uprava Istočno Sarajevo zahvaljuje se na saradnji građaninu koji je prijavio pomenuti događaj i poziva sve one koji imaju određena saznanja o postojanju vatrenog oružja na javnim mjestima, da informaciju prijave najbližoj policijskoj stanici lično ili na besplatan policijski broj 122.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.